Lavash - cut into squares. Tomatoes - in thin half rings. Grate the cheese.
Лаваш - разрежьте на квадратики. Помидоры - тонкими полукольцами. Сыр натрите на терке.
Grease the mold with butter and lay out 1/3 of the pita bread. Place half of the cottage cheese on top, then the tomatoes. Next on the tomatoes - the second half of the pita bread, then the remaining cottage cheese and again the tomatoes. Place the last part of the pita bread on top.
Смажьте форму сливочным маслом и выложите 1/3 лаваша. Сверху выложите половину творога, затем помидоры. Далее на помидоры- вторую половину лаваша, затем оставшийся творог и опять помидоры. Сверху уложите последнюю часть лаваша.
Break the eggs into the salted milk and whisk gently with a fork or whisk. Pour the resulting mass into the mold. Place grated cheese on top. Bake the pie in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
В подсоленное молоко разбейте яйца и аккуратно взбейте вилкой или венчиком. Полученную массу вылейте в форму. Сверху выложите тертый сыр. Запекайте пирог в духовке при 180 градусах 30 минут.
Pre-cut into portions. Serve on separate dishes, garnished with a sprig of dill and slices of bell pepper.
Предварительно разрежьте на порции. Подавайте на отдельных блюдах, украсив веточкой укропа и ломтиками болгарского перца.