Combine white wine vinegar, soy sauce and olive oil, add black olives, stir and leave to marinate for 15 minutes.
Соедините винный белый уксус, соевый соус и оливковое масло, добавьте маслины и оливки, перемешайте и оставьте мариноваться на 15 минут.
Thaw the finished puff pastry and divide it into flat squares measuring approximately 4x5 cm. Place the pickled olives on the dough, one piece per square, and pinch to form an envelope.
Разморозьте готовое слоено-дрожжевое тесто и разделите его на плоские квадратики размером примерно 4х5 см. Разложите замаринованные маслины на тесто, по одной штуке на квадратик и защипните, образуя конвертик.
Preheat the oven well. Bake on a parchment-lined baking sheet for 20-25 minutes.
Хорошо разогрейте духовку. Выпекайте на противне, покрытом пергаментом, в течение 20-25 мин.
Serve as an appetizer with white wine or a martini.
Подавайте в качестве закуски к белому вину или мартини.