Peel the vegetables, cut the potatoes into large flat half rings, the onion and bell pepper into strips, grate the carrots on a Korean carrot grater.
Очистите овощи, нарежьте картофель крупными плоскими полукольцами, лук и болгарский перец – соломкой, морковь натрите на терке для морковки по-корейски.
Cut the meat into small cubes, add salt, mayonnaise, spices and leave to marinate for 30 minutes.
Мясо нарежьте небольшими кубиками, посолите, добавьте майонез, специи и оставьте мариноваться на 30 минут.
Form boats from foil. To do this, take a sheet of thick foil measuring approximately 30x80 centimeters, fold it in half with the matte side inward, then bending the double sheet of foil lengthwise, form sides 7-8 cm high, secure the bow and stern of the boat.
Сформируйте из фольги лодочки. Для этого возьмите лист плотной фольги размером примерно 30х80 сантиметров, сложите его вдвое матовой стороной во внутрь, затем сгибая двойной лист фольги вдоль, сформируйте бортики высотой 7-8 см, зафиксируйте нос и корму лодки.
Place vegetables in layers in prepared boats. First, a layer of potatoes, lightly add salt, then bell peppers, carrots, onions, add salt again, sprinkle with finely chopped herbs, and place marinated pieces of meat on top. It is advisable to place the filled boats in a mold and place the mold on a baking sheet. Bake in a well-heated oven for an hour.
В заранее подготовленные лодочки выложите слоями овощи. Сначала слой картофеля, слегка присолите, затем болгарский перец, морковь, лук, снова присолите, посыпьте мелко порубленной зеленью, сверху разложите замаринованные кусочки мяса. Заполненные лодочки желательно выложить в форму, а форму на противень. Запекайте в хорошо разогретой духовке в течение часа.
Serve the dish hot. Serve to each guest on a separate dish, garnished with sprigs of parsley. A light vegetable salad or pickles is perfect for boats.
Подавайте блюдо горячим. Каждому гостю на отдельном блюде, украсив веточной петрушки. Прекрасно подойдет лодочкам легкий овощной салат, либо соленья.