Rinse the beef thoroughly and dry it with a paper towel. Cut into medium-thick pieces, then beat.
Говядину тщательно промойте, обсушите при помощи бумажного полотенца. Нарежьте на кусочки средней толщины, затем отбейте.
Heat a frying pan with half the butter over high heat, add the meat, distributing it throughout the pan, and fry until lightly browned, about 15 minutes.
Разогрейте сковороду с половиной сливочного масла на сильном огне, положите мясо, распределяя его по сковороде, и обжарьте до легкой корочки около 15 минут.
While the meat is cooking, wash and peel the oyster mushrooms. Cut into strips. Heat a second frying pan with the remaining butter, cut the onion into thin half rings and fry over medium heat until the onion is soft and translucent.
Пока подходит мясо, промойте и очистите вешенки. Нарежьте соломкой. Разогрейте вторую сковороду с оставшимся сливочным маслом, нарежьте лук тонкими полукольцами и обжарьте на среднем огне до мягкости и прозрачности лука.
Pour 2 tbsp into a saucepan. l. flour and put on fire. Slowly pour sour cream into the flour, add salt and pepper and mix with a spatula until smooth. Add the fried onion to the sauce and keep it on the fire a little longer. The sauce is ready.
В сотейник всыпьте 2 ст. л. муки и поставьте на огонь. В муку потихоньку влейте сметану, посолите, поперчите и перемешайте с помощью лопатки до однородной массы. Добавьте в соус жареный лук и подержите еще немного на огне. Соус готов.
Add mushrooms to the meat and fry for about 5 minutes. Then pour in the sauce, salt and pepper. Next, cover with a lid and simmer for about 20 minutes.
К мясу добавьте грибы и жарьте еще около 5 минут. Затем залейте соусом, посолите и поперчите. Далее накрываем крышкой и тушим около 20 минут.
Serve in individual portions with fresh vegetables. Garnish with basil and young onions.
Подавайте отдельными порциями, со свежими овощами. Украсив базиликом и молодым луком.