Wash and clean the oyster mushrooms thoroughly. Peel the ginger and garlic. Rinse the fillet.
Вешенки тщательно промойте и очистите. Очистите имбирь и чеснок. Промойте филе.
Cut the oyster mushrooms into small slices. Ginger - flat pieces, pepper - cubes. Cut the chicken fillet into cubes and chop the garlic.
Вешенки нарежьте на мелкие ломтики. Имбирь- плоскими кусочками, перец - кубиками. Куриное филе нарежьте кубиками, измельчите чеснок.
Next, fry in hot oil. The mushrooms should release juice, but the liquid should evaporate. It is necessary to fry until the mushrooms turn slightly brown. While all the ingredients are simmering, put a pan of water on the fire.
Далее обжарьте на раскаленном масле. Грибы должны пустить сок, но жидкость выпариться. Жарить необходимо до того момента, когда грибы станут слегка коричневые. Пока все ингредиенты тушатся- поставьте на огонь кастрюлю с водой.
Now add the bell pepper, cut into small cubes, and soy sauce to the chicken and mushrooms. Mix everything and simmer for another couple of minutes.
Теперь к курице и грибам добавьте болгарский перец, нарезанный мелкими кубиками, и соевый соус. Все перемешайте и тушите еще пару минут.
Cook the udon noodles until half cooked, about 4 minutes. Add meat with mushrooms, stir. Squeeze lemon juice into the broth and add a bouillon cube. Boil for about five more minutes.
Лапшу удон сварите до полуготовности, около 4 минут. Добавьте мясо с грибами, перемешайте. Выжмите в бульон лимонный сок, добавьте кубик бульона. Проварите еще около пяти минут.
Serve warm, garnished with herbs and fresh onion. With croutons made from gray or black bread.
Подавайте теплым, украсив зеленью и со стрелкой свежего лука. С гренками из серого или черного хлеба.