Grate the zucchini, add salt and place in a colander to drain excess juice. Cut the onion into thin half rings and add to the zucchini. When the zucchini releases its juice, squeeze it out with your hands.
Кабачки натрите на терке, посолите и переложите в дуршлаг, чтоб стекал лишний сок. Лук нарежьте тонкими полукольцами, отправьте к кабачкам. Когда кабачки отдадут сок, отожмите руками.
Grate the cheese on a coarse grater. Mix milk with flour and a pinch of nutmeg, bring to a boil, stirring constantly. Let cool. Cut the ham into cubes.
Сыр натрите на крупной терке. Молоко смешайте с мукой и щепоткой мускатного ореха, доведите до кипения, постоянно помешивайте. Дайте остыть. Окорок нарежьте брусочками.
Place in layers on a baking sheet. Layer bechamel sauce, then zucchini, lightly pepper, sauce, then meat, then zucchini and sauce again, pepper and sprinkle evenly with cheese. Place in an oven preheated to 200 degrees for 35-40 minutes.
Слоями выложите на противень. Слой соуса бешамель, затем кабачки, слегка поперчите, соус, затем мясо, затем снова кабачки и соус, поперчите и посыпьте равномерно сыром. Отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 35-40 минут.
Pre-cut the casserole into portions. Serve each on a separate plate, garnished with arugula leaves.
Предварительно разрежьте запеканку на порции. Подавайте каждому на отдельном блюде украсив листьями рукколы.