Rinse the rice thoroughly until the water runs clear. Rinse the salmon fillet well. Prepare the bowl dressing. Mix rice vinegar, sugar and salt.
Тщательно промойте рис, пока вода не станет прозрачной. Хорошо промойте филе семги. Приготовьте заправку для боула. Смешайте рисовый уксус, сахар и соль.
Cook the rice in a ratio of one to two in unsalted water for 30 minutes over medium heat without lifting the lid. Then add the dressing, mix thoroughly and let it cool to room temperature.
Варите рис в соотношении один к двум в не подсоленной воде 30 минут на среднем огне, не поднимая крышку. После добавьте заправку, тщательно перемешайте и дайте ему остыть до комнатной температуры.
Cut salmon fillet or any other red fish into cubes, pour teriyaki sauce over it, not too much so that the sauce does not overwhelm the taste of the fish. Marinate for 10-15 minutes.
Филе семги, либо любой другой красной рыбы, нарежьте кубиками, полейте соусом терияки, не слишком обильно, чтобы соус не перебил вкус рыбы. Маринуйте в течение 10-15 минут.
While the fish is marinating, cut the cucumber and radish into slices. Place rice on a plate and lightly drizzle with sesame oil. Distribute radish, cucumber, fish, chuka seaweed on top.
Пока рыба маринуется, кружочками нарежьте огурец и редиску. В тарелку выложите рис, слегка полейте его кунжутным маслом. Сверху распределите редис, огурец, рыбу, водоросли чука.
Serve the bowl in a deep dish. Garnish with nori leaves and sprinkle with sesame seeds.
Подавайте боул в глубоком блюде. Украсьте листьями нори и посыпьте кунжутом.