Before preparing the dish, soak the bulgur in boiling water. After this, it is easier to boil or fry it.
Перед приготовлением блюда замочите булгур в кипятке. После этого его легче варить, либо жарить.
Cut mushrooms and chicken fillet into medium-sized cubes. Small cubed onion. Carrot strips.
Грибы и куриное филе нарежьте кубиками среднего размера. Лук мелким кубиком. Морковь соломкой.
Heat the oil in a frying pan and add onions, carrots, mushrooms and fillets. Fry over high heat for 10 minutes, stirring frequently. Add salt and pepper while frying.
В сковороде разогрейте масло и выложите лук, морковь, грибы и филе. На сильном огне обжарьте, в течение 10 мин, часто помешивая. Во время обжаривания добавьте соль и перец.
Then add the Bulgur to the pan and fry everything together for a couple more minutes. Next, pour in 600 ml of boiling water, bring to a boil and reduce heat, cook until the Bulgur is fully cooked. Approximately 25-30 minutes.
Затем в сковороду добавьте Булгур и все вместе обжарьте еще пару минут. Далее влейте 600мл кипятка, доведите до кипения и убавьте огонь, готовьте до полной готовности Булгура. Примерно 25-30 минут.
Serve garnished with herbs and chopped fresh tomatoes, peppers, and cucumbers.
Подавайте на стол украсив зеленью и нарезав свежие помидоры, перец, огурцы.