Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Bulgur with chicken and mushrooms in a frying pan Булгур с курицей и грибами на сковороде

Булгур с курицей и грибами на сковороде Bulgur with chicken and mushrooms in a frying pan

In the Middle East, bulgur is a very common grain. There, pilaf and dolma are prepared from large bulgur, salads are made from medium bulgur, and porridge and soups are made from small bulgur. In Europe, bulgur gained its popularity due to the fact that cereals began to be added to dietary foods.


На Ближнем Востоке булгур встречается повсеместно: из крупного сорта готовят плов и долму, из среднего— блюда-салаты, а из мелкого — каши и супы. В Европе он стал популярен благодаря внедрению круп в диетическое питание.


Steps / Шаги:

  1. Before preparing the dish, soak the bulgur in boiling water. After this, it is easier to boil or fry it.
    Перед приготовлением блюда замочите булгур в кипятке. После этого его легче варить, либо жарить.
  2. Cut mushrooms and chicken fillet into medium-sized cubes. Small cubed onion. Carrot strips.
    Грибы и куриное филе нарежьте кубиками среднего размера. Лук мелким кубиком. Морковь соломкой.
  3. Heat the oil in a frying pan and add onions, carrots, mushrooms and fillets. Fry over high heat for 10 minutes, stirring frequently. Add salt and pepper while frying.
    В сковороде разогрейте масло и выложите лук, морковь, грибы и филе. На сильном огне обжарьте, в течение 10 мин, часто помешивая. Во время обжаривания добавьте соль и перец.
  4. Then add the Bulgur to the pan and fry everything together for a couple more minutes. Next, pour in 600 ml of boiling water, bring to a boil and reduce heat, cook until the Bulgur is fully cooked. Approximately 25-30 minutes.
    Затем в сковороду добавьте Булгур и все вместе обжарьте еще пару минут. Далее влейте 600мл кипятка, доведите до кипения и убавьте огонь, готовьте до полной готовности Булгура. Примерно 25-30 минут.
  5. Serve garnished with herbs and chopped fresh tomatoes, peppers, and cucumbers.
    Подавайте на стол украсив зеленью и нарезав свежие помидоры, перец, огурцы.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому