Prepare all products. Brew fresh coffee in your usual way.
Подготовьте все продукты. Сварите свежий кофе, привычным для вас способом.
Mix mascarpone cheese with cream and powdered sugar, beat with a mixer until thick. Add cognac to pre-brewed coffee.
Смешайте сыр маскарпоне со сливки и сахарной пудрой, взбейте миксером до густой массы. Добавьте в заранее сваренный кофе коньяк.
Grease the tiramisu dish with cream, lay out a layer of cookies soaked in a mixture of coffee and cognac, brush generously with cream on top and lay out the cookies again, then the cream again. Place in the refrigerator for one hour. Remove and sprinkle cocoa through a sieve.
Смажьте посуду для тирамису кремом, выложите слой печенья пропитанного смесью кофе и коньяка, сверху смажьте обильно кремом и снова выложите печенье, затем снова крем. Уберите в холодильник на один час. Достаньте и посыпьте какао через сито.
Cut the dessert into portions, serve on a separate dish, garnish with grated chocolate and coffee beans.
Нарежьте десерт на порции, подавайте на отдельном блюде, украсив тертым шоколадом и зернами кофе.