Peel the garlic. Wash the greens well and chop finely.
Очистите чеснок. Хорошо промойте зелень и мелко нарубите.
Grate the garlic on a fine grater or press it with a press, add to the mayonnaise and mix. Combine cottage cheese, mayonnaise, garlic and herbs, add salt and mix thoroughly.
Чеснок потрите на мелкой терке или продавите прессом, добавьте к майонезу и перемешайте. Соедините творог, майонез, чеснок и зелень, посолите и тщательно перемешайте.
Spread the resulting mixture onto a sheet of lavash, carefully roll it into a roll, wrap it in cling film and leave in the refrigerator for 15-30 minutes (depending on the thickness of the lavash - a thinner sheet will soak faster), then cut the roll into pieces about 5-6 centimeters thick.
Полученной массой намажьте лист лаваша, аккуратно скрутив в рулет, оберните пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 15-30 минут (в зависимости от толщины лаваша – более тонкий лист пропитается быстрее), после чего нарежьте рулет кусочками толщиной примерно 5-6 сантиметров.
Place the prepared dish on a plate, garnishing with herbs. The resulting curd mass can also be used as a spread on bread.
Приготовленное блюдо разложите на тарелку, украсив зеленью. Получившуюся творожную массу также можете использовать как намазку на хлеб.