Boil the potatoes. Boil the squid for 2 minutes, peel and cut into rings.
Отварите картофель. Кальмары отварите в течение 2-х минут, почистите, нарежьте кольцами.
Cut the boiled potatoes into small cubes, tomatoes and cucumbers into large slices. Rinse the arugula and other greens well and chop finely.
Нарежьте отварной картофель небольшими брусочками, помидоры и огурцы – крупными дольками. Рукколу и другую зелень хорошо промойте и мелко нарежьте.
Mix squid rings with chopped vegetables, salt and pepper, season with lemon juice and olive oil. Sprinkle arugula and other herbs on top.
Кольца кальмара смешайте с нарезанными овощами, посолите, поперчите, заправьте лимонным соком и оливковым маслом. Сверху посыпьте руколой и другой зеленью.
Serve in a salad bowl or on a flat dish, sprinkle with soy sauce and garnish with a slice of lemon.
Подавайте в салатнице, либо на плоском блюде, полив соевым соусом и украсив долькой лимона.