Rinse all vegetables thoroughly. Dry the lettuce leaves on a paper towel. First drain the shrimp in a colander and let them defrost.
Тщательно промойте все овощи. Листья салата подсушите на бумажном полотенце. Креветки предварительно откиньте на дуршлаг и дайте разморозиться.
Clean the defrosted shrimp, season with salt, pepper and sprinkle with lemon juice. Then fry in olive oil for about two minutes.
Размороженные креветки очистите, посолите, поперчите и сбрызните лимонным соком. Затем обжарьте на оливковом масле около двух минут.
Cut the peppers and cucumbers into slices. Cut cherry tomatoes in half. Chop the onion into thin rings. Cut the Feta cheese into long slices. Cut the flatbread in half and spread with tzatziki sauce. Place lettuce, shrimp, vegetables and feta in it.
Ломтиками нарежьте перец и огурцы. Помидоры черри разрежьте пополам. Лук нарубите тонкими кольцами. Сыр Фета нарежьте длинными пластинами. Лепешку разрежьте на пополам и смажьте соусом дзадзики. Выложите в нее листья салата, креветки, овощи и фету.
Serve pita with lemon slices and garnish with sprigs of dill and fennel.
Подавайте питу с ломтиками лимона, украсив веточками укропа и зелени фенхеля.