Cut carrots, peppers, Chinese cabbage and ginger into strips. Crush the garlic with a knife.
Нарежьте соломкой морковь, перец, пекинскую капусту и имбирь. Чеснок раздавите ножом.
Fry the octopus, garlic and ginger in a small amount of vegetable oil. Remove from pan. Place carrots, cabbage and peppers in the pan. Fry over high heat until half cooked. Add the octopus to the vegetables and fry for another 5 minutes.
Обжарьте на небольшом количестве растительного масла осьминогов, чеснок и имбирь. Вытащите из сковороды. В сковороду поместите морковь, капусту и перец. Обжарьте на сильном огне до полуготовности. Добавьте к овощам осьминогов и обжарьте еще 5 минуты.
Boil the udon noodles. Then pour the noodles into the pan and add the oyster sauce and teriyaki sauce. Fry over high heat for another 30 seconds.
Отварите лапшу удон. Затем высыпьте лапшу в сковороду и добавьте устричный соус и соус терияки. Обжарьте на сильном огне еще 30 секунд.
Serve on a beautiful platter garnished with green onions and sesame seeds.
Подавайте на красивом блюде украсив зеленым луком и кунжутом.