Prepare all ingredients. Peel the bananas. Chop the nuts.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите бананы. Измельчите орехи.
Grind the bananas or mix in a blender with oil, honey and juice until smooth. Chop the nuts and add to the oatmeal, add a pinch of vanilla sugar and a banana mixture. Mix thoroughly.
Бананы перетрите или смешайте в блендере с маслом, медом и соком до однородной консистенции. Орехи измельчите и отправьте к овсяным хлопьям, добавьте щепотку ванильного сахара и банановую смесь. Тщательно перемешайте.
Line a baking sheet with parchment, spread the mixture in a thin layer and place in an oven preheated to 180 degrees for a total of 30 minutes. Stir every 5-7 minutes to prevent it from burning.
астелите противень пергаментом, выложите смесь тонким слоем и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку, в общей сложности на минут 30. Перемешивайте каждые 5-7 минут, чтобы не пригорела.
Serve granola for breakfast in separate bowls, garnished with fresh berries and fruits.
Подавайте гранолу на завтрак, в отдельных пиалах, украсив свежими ягодами и фруктами.