Soak the beans in cold water for 4-5 hours before starting to cook the lobio - this will significantly reduce the cooking time. Cut the onion into small cubes. Finely chop the garlic or crush it. Pour boiling water over the tomatoes, make cuts and remove the skin, then cut into small cubes. Finely chop the walnuts and herbs. Prepare two thick-bottomed pans.
Залейте фасоль холодной водой на 4-5 часов до начала приготовления лобио – это значительно сократит время готовки. Нарежьте лук небольшими кубиками. Мелко нарежьте чеснок или потолките его. Помидоры обдайте кипятком, сделайте надрезы и снимите кожицу, затем нарежьте мелкими кубиками. Мелко порубите грецкий орех и зелень. Подготовьте две кастрюли с толстым дном.
Cook the beans. Place the beans in a saucepan and cook for an hour.
Сварите фасоль. Положите фасоль в кастрюлю, варите ее в течение часа.
While the beans are cooking, prepare the meat. Cut the beef into small cubes and fry for 5 minutes in a saucepan with a thick bottom. Add a little water and simmer for an hour until done.
Пока варится фасоль, займитесь подготовкой мяса. Говядину нарежьте небольшими кубиками и обжарьте 5 минут в кастрюле с толстым дном. Добавьте немного воды и тушите в течение часа до готовности.
Prepare meat lobio. Add onion and garlic to beef and sauté for 5 minutes. Add tomatoes. Simmer for 7 minutes. Place the cooked beans with the meat. Stir, salt and pepper to taste. Bean lobio with meat is ready.
Приготовьте мясное лобио. Добавьте лук и чеснок к говядине и обжарьте в течение 5 минут. Добавьте помидоры. Потушите 7 минут. Положите сварившуюся фасоль к мясу. Перемешайте, посолите и поперчите по вкусу. Лобио из фасоли с мясом готово.
Sprinkle the finished dish with walnuts and add chopped herbs.
Посыпьте готовое блюдо грецкими орехами и добавьте измельченную зелень.