Prepare your ingredients. Peel the onion and potatoes and chop finely. Wash and drain the greens.
Подготовьте ингредиенты. Лук и картофель очистите, мелко порежьте. Зелень промойте и осушите.
Rinse the swollen peas, add plenty of water and cook over medium heat, stirring occasionally, for 30-40 minutes until half cooked.
Набухший горох промойте, залейте большим количеством воды и варите на среднем огне, периодически помешивая, 30-40 минут до полуготовности.
Add the chopped vegetables to the pan with boiling peas, add salt, cook for another 20-30 minutes until tender (the peas should be boiled, and the vegetables should not be raw).
Добавьте нарезанные овощи в кастрюлю с кипящим горохом, посолите, варите еще 20-30 минут до готовности (горох должен развариться, а овощи не должны быть сырыми).
Prepare the crackers. Cut white bread or loaf into cubes and dry in the oven. A few minutes before it’s ready, season the pea soup with vegetable oil.
Приготовьте сухарики. Белый хлеб или батон нарежьте кубиками, просушите в духовке. За несколько минут до готовности заправьте гороховый суп-пюре растительным маслом
Serve warm pea puree, garnished with herbs and breadcrumbs.
Подавайте теплое гороховое пюре, украсив зеленью и сухарями.