Wash and finely chop the dill. Cut the bread into small slices. If the herring is not cleaned, it is necessary to thoroughly remove the bones and cut it.
Промойте и мелко порубите укроп. Хлеб нарежьте небольшими ломтиками. Если сельдь не очищена, необходимо тщательно очистить от костей и порезать.
Add a pinch of chopped dill to the curd cheese and mix well, brush the slices of rye bread with it.
В творожный сыр добавьте щепотку нарезанного укропа и хорошо перемешайте, смажьте им ломтики ржаного хлеба.
Place pieces of herring on top of the bread and sprinkle with the remaining dill.
Сверху на хлеб уложите кусочки сельди сверху посыпать оставшимся укропом.
Serve the appetizer on lettuce leaves, sprinkle with finely chopped green onions and garnish with olives.
Подавайте закуску на листьях салата, посыпав мелко нарезанным зеленым луком и украсив оливками.