Have all the ingredients ready so you have them on hand.
Подготовьте все ингредиенты, чтобы они были под рукой.
In a small saucepan or metal bowl, combine rice flour, salt, oil and water. Now this flour mass needs to be boiled in a water bath. To do this, pour about half of the water into a larger saucepan and bring to a boil. Reduce heat and place a container of flour in a large saucepan. Cook for 3 minutes, stirring constantly.
В небольшой кастрюле или металлической миске смешайте рисовую муку, соль, масло и воду. Теперь эту мучную массу нужно поварить на водяной бане. Для этого в кастрюлю побольше налейте воду примерно до половины и доведите до кипения. Убавьте огонь и поместите в большую кастрюлю ёмкость с мукой. Варите 3 минуты, постоянно помешивая.
Remove the bowl of flour mixture from the heat and gradually whisk in the tapioca flour. Don't forget to mix well.
Снимите миску с мучной смесью с огня и постепенно введите в неё тапиоковую муку. Не забывайте хорошо перемешивать.
It should be a stiff dough. Cover it with cling film and leave for 20 minutes.
Должно получиться крутое тесто. Накройте его пищевой плёнкой и оставьте на 20 минут.
Divide the dough into 2 parts and roll each into a thin layer.
Разделите тесто на 2 части и каждую раскатайте на тонкий пласт.
Cut the dough sheets into thin strips of noodles. Use a pizza cutter or a special press. The noodles are ready. If desired, you can warm it up a little along with the hot one.
Платы теста нарежьте на тонкие полоски лапши. Используйте нож для пиццы или специальный пресс. Лапша готова. При желании её можно немного прогреть вместе с горячим.