Cut the onion into cubes. Chop walnuts and garlic. Cut a bunch of coriander as desired. Place all ingredients in a visible place. Prepare a pan with a thick bottom.
Нарежьте лук кубиками. Измельчите грецкие орехи и чеснок. Пучок кориандра нарежьте произвольно. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте кастрюлю с толстым дном.
Prepare the roast. Fry the onion in vegetable oil until transparent. Add tomato paste, garlic, adjika and water. Stir. Simmer for 5-7 minutes over medium heat.
Приготовьте зажарку. Обжарьте лук на растительном масле до прозрачности. Добавьте томатную пасту, чеснок, аджику и воду. Перемешайте. Тушите в течение 5-7 минут на среднем огне.
Prepare lobio. Add beans. Stir and simmer covered for 20 minutes over low heat. Remove the pan from the heat. Let the dish sit for 5 minutes.
Приготовьте лобио. Добавьте фасоль. Перемешайте и тушите под крышкой в течение 20 минут на медленном огне. Снимите кастрюлю с огня. Дайте блюду настояться 5 минут.
Season with spices. Salt and pepper the lobio to taste. Add suneli hops. The dish can be served to the table.
Приправьте специями. Посолите и поперчите лобио по вкусу. Добавьте хмели-сунели. Блюдо можно подавать к столу.
Garnish the finished dish with chopped walnuts and coriander. This way the dish will look beautiful, and these ingredients will also add a spicy taste to the lobio.
Украсьте готовое блюдо измельченными грецкими орехами и кориандром. Так блюдо будет выглядеть красиво, а также эти ингредиенты добавят лобио пикантный вкус.