Peel the garlic. Wash and remove any remaining feathers from the chicken. Arrange all the necessary ingredients on your workbench in an order that is convenient for you.
Очистите чеснок от шелухи. Помойте и очистите от остаточных перьев цыпленка. Расположите все необходимые ингредиенты на рабочем столе в порядке удобном для вас.
Cut the chicken carcass lengthwise along the breast. Then cover with cling film and beat thoroughly with a special kitchen hammer. Add salt and pepper to taste.
Тушку цыпленка разрежьте вдоль по грудке. Затем накройте пищевой пленкой и хорошенько отбейте специальным кухонным молоточком. Добавьте соль и перец по вкусу.
Melt the butter in a frying pan, place the chicken in the frying pan and fry under a load, for example, a pan of water that is placed on top of the frying pan on an inverted plate or on a lid. So the chicken is fried for 15-20 minutes on each side.
Растопите на сковороде сливочное масло, уложите на сковороду цыпленка и жарьте под грузом, например, подойдет кастрюля с водой, которая устанавливается поверх сковороды на перевернутой тарелке или на крышке. Так цыпленок жарится по 15-20 минут с каждой стороны.
Pass the garlic through a special press and combine with the fat from the frying pan. Brush the mixture onto the finished chicken. Cut another clove of garlic into thin slices, mix with herbs and sprinkle on top of the chicken.
Пропустите чеснок через специальный пресс и соедините с жиром со сковороды. Получившейся смесью смажьте готового цыпленка. Еще один зубчик чеснока нарежьте тонкими слайсами, смешайте с зеленью и посыпьте цыпленка сверху.
Serve the finished chicken on portioned plates with chopped fresh vegetables and herbs.
Подавайте готового цыпленка на порционных тарелках с нарезкой из свежих овощей и пряной зеленью.