Remove the eggs from the refrigerator in advance and leave on the counter to reach room temperature. Grind the sugar in a coffee grinder to obtain powdered sugar.
Заранее достаньте яйца из холодильника и оставьте на столе достигать комнатной температуры. В кофемолке перемелите сахар для получения сахарной пудры.
Separate the yolks from the whites. Beat the yolks with sugar until fluffy, and add a pinch of salt to the whites, beat until soft peaks form, then add powdered sugar and beat until hard peaks form. Combine the yolks with the whites to make an airy cream.
Отделите желтки от белков. Взбейте желтки с сахаром до пышной пены, а в белки добавьте щепотку соли, взбейте до мягких пиков, затем добавьте сахарную пудру и взбейте до твердых пиков. Соедините желтки с белками, чтобы получился воздушный крем.
Remove the canned pineapples from the jar. Pour the juice into a deep bowl, dip all the cookies one by one in pineapple water and place on a plate so that there are no large gaps.
Консервированные ананасы извлеките из банки. Сок слейте в глубокую миску, по одному обмакните все печенья в ананасовую воду и выложите на блюдо так, чтобы не образовывалось больших промежутков.
Place the pineapple pieces on top of the juice-soaked cookies. Place some of the cream on top. Then repeat all the layers one more time: cookies soaked in juice, pineapples, cream. Decorate the top layer of cream with pineapple pieces and mint leaves.
Кусочки ананасов выложите сверху на пропитанное соком печенье. Сверху выложите часть крема. Затем повторите все слои еще один раз: печенье, пропитанное соком, ананасы, крем. Верхний слой крема украсьте кусочками ананасов и листиками мяты.
Serve the finished tiramisu cake on portioned plates so that the layers are visible. Serving can be accompanied by a cup of aromatic tea or coffee.
Подавайте готовый торт тирамису на порционных тарелочках, чтобы были видны слои. Подачу можно сопроводить чашечкой ароматного чая или кофе.