Pour water over the beans and leave for 8 hours, then drain the water and rinse the beans 2 times. Cut the onion into half rings. Chop the nuts. Crush the garlic. Finely chop the parsley, dill and cilantro. Prepare a saucepan, frying pan and a separate container for liquid. Place all ingredients in a visible place.
Залейте фасоль водой и оставьте на 8 часов, затем слейте воду и промойте фасоль 2 раза. Лук нарежьте полукольцами. Измельчите орехи. Раздавите чеснок. Мелко порубите петрушку, укроп и кинзу. Подготовьте кастрюлю, сковороду и отдельную емкость для жидкости. Выложите все ингредиенты на видное место.
Cook the beans. Place the beans in a saucepan and add water until it completely covers the beans. Cook over low heat for 50 minutes. Drain the liquid from the beans into a separate container.
Сварите фасоль. Положите фасоль в кастрюлю, залейте водой так, чтобы она полностью покрыла фасоль. Варите на слабом огне в течение 50 минут. Жидкость от фасоли слейте в отдельную емкость.
Prepare the dressing. Heat a frying pan and fry the onion until translucent for 5-7 minutes over medium heat. Add tomato paste and 1 ladle of liquid remaining from cooking beans. Simmer the dressing for 5 minutes.
Подготовьте заправку. Разогрейте сковороду и обжарьте лук до прозрачного цвета в течение 5-7 минут на среднем огне. Добавьте томатную пасту и 1 половник оставшейся от варки фасоли жидкости. Тушите заправку в течение 5 минут.
Prepare lobio. Add suneli hops and stir. Add beans, finely chopped herbs and garlic. Mix everything well and cook for 5 minutes.
Приготовьте лобио. Добавьте хмели-сунели, перемешайте. Добавьте фасоль, мелко порубленную зелень и чеснок. Все хорошо перемешайте и готовьте в течение 5 минут.
Garnish the finished dish with finely chopped walnuts and pomegranate kernels.
Готовое блюдо украсьте мелко порубленным грецким орехом и ядрами граната.