Boil water in advance. Sift the flour. Peel the onions and garlic. Place all the necessary products on the kitchen table for more convenient work.
Заранее вскипятите воду. Просейте муку. Очистите лук и чеснок от шелухи. Расположите все необходимые продукты на кухонном столе для более удобной работы.
Pour boiling water into the sifted flour, add vegetable oil and salt and knead the dough, cover it with cling film and set aside to let the dough rest.
В просеянную муку влейте кипяток, добавьте растительное масло и соль и вымесите тесто, накройте его пищевой пленкой и отставьте в сторону, чтобы тесто отдохнуло.
Cut the onion into small cubes, pass the garlic through a special press. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion in it for 5-7 minutes until golden brown, then add garlic to make the dish more flavorful.
Нарежьте лук мелким кубиком, пропустите чеснок через специальный пресс. Разогрейте на сковороде растительное масло и обжаривайте на нем лук 5-7 минут до золотистого цвета, затем добавьте чеснок, чтобы сделать блюдо более ароматным.
Place the ground beef in a frying pan with the garlic and onion and fry over medium heat for 8-10 minutes. Then add salt and pepper to taste, stir and remove the minced meat from the stove. In a large bowl, combine the browned ground beef with garlic and onion and the canned beans and corn.
Выложите на сковороду с чесноком и луком говяжий фарш и обжаривайте на среднем огне 8-10 минут. Затем добавьте соль и перец по вкусу, перемешайте и снимите фарш с плиты. В большой миске смешайте обжаренный фарш с чесноком и луком и консервированные фасоль и кукурузу.
For the sauce, finely chop the cucumbers, chop the garlic, grind everything in a blender, add sour cream, salt and pepper to taste and mix. Place the sauce in the refrigerator.
Для соуса мелко порежьте огурцы, измельчите чеснок, перемелите все в блендере, добавьте сметану, соль и перец по вкусу и перемешайте. Поставьте соус в холодильник.
Divide the rested dough into 8 parts and roll into balls. Roll each ball into a flat cake about 2 mm thick. Place one tortilla at a time in a hot frying pan without oil and fry until a bubble appears. Fry each tortilla on both sides and let cool slightly, then cut off a corner of the tortilla, open the pocket and place the filling and sauce in it.
Отдохнувшее тесто разделите на 8 частей и скатайте в шарики. Каждый шарик раскатайте в лепешку толщиной около 2 мм. На раскаленную сковороду без масла выкладывайте по одной лепешке и жарьте до появления пузыря. Поджарьте каждую лепешку с 2 сторон и дайте немного остыть, затем отрежьте у лепешки уголок, раскройте кармашек и поместите в него начинку и соус.
Serve pitas on serving plates, 2 pieces at a time. If desired, you can sprinkle the pita with fresh aromatic herbs.
Подавайте питы на порционных тарелках по 2 штуки. По желанию, можно посыпать питу свежей ароматной зеленью.