Remove the chicken eggs from the refrigerator in advance so that they reach room temperature, this will make the manna more fluffy. Prepare and arrange all the ingredients on the table.
Заранее достаньте куриные яйца из холодильника, чтобы они достигли комнатной температуры, это сделает манник более пышным. Подготовьте и расставьте все ингредиенты на столе.
In a large bowl, combine cottage cheese, sugar, egg, and vanilla extract, mash thoroughly with a fork. Then add semolina and cornstarch to the resulting mixture and mix thoroughly.
В большой миске смешайте творог, сахар, яйцо, и экстракт ванили, тщательно разотрите вилкой. Затем добавьте в получившуюся смесь манку и кукурузный крахмал и тщательно перемешайте.
Line the bottom of a baking dish with baking paper and grease with vegetable oil. Roll the curd dough into small balls the size of a ping pong ball and place on the bottom of the mold with a slight indentation, then put the mold in the refrigerator.
Застелите дно формы для выпечки пекарской бумагой и смажьте растительным маслом. Из творожного теста скатайте небольшие шарики размером с мячик для пинг-понга и выложите на дно формы с небольшим отступом, затем форму поставьте в холодильник.
While the curd balls are settling, prepare the chocolate dough. To do this, beat the eggs with sugar and salt in a separate container and beat until fluffy with a mixer. Then add yogurt and vanilla extract and gradually add vegetable oil, whisking continuously. Then add baking powder and cocoa powder, mix and add the cereal, knead into a homogeneous dough.
Пока творожные шарики отстаиваются, приготовьте шоколадное тесто. Для этого взбейте в отдельной емкости яйца с сахаром и солью и взбейте до пышной массы миксером. Затем добавьте йогурт и экстракт ванили и постепенно вливайте растительное масло, не прекращая взбивать. Затем добавьте разрыхлитель для теста и какао-порошок, перемешайте и всыпьте крупу, замешайте однородное тесто.
Remove the curd balls from the refrigerator and fill with chocolate batter. Place the manna in the oven and bake for 40-45 minutes at 180℃. After the time has passed, remove the manna from the oven, pour warm milk over it and let the milk absorb.
Достаньте творожные шарики из холодильника и залейте шоколадным тестом. Поместите манник в духовку и запекайте 40-45 минут при температуре 180℃. По истечении времени извлеките манник из духовки, полейте теплым молоком и дайте молоку впитаться.
Serve the finished manna on portioned plates. Serving can be accompanied by fresh fruits or berries, as well as a cup of tea or coffee.
Готовый манник подавайте на порционных тарелках. Подачу можно сопроводить свежими фруктами или ягодами, а также чашечкой чая или кофе.