Prepare ingredients for a large Italian sandwich on ciabatta with tomato sauce. Slice the ham, chorizo and salami into thin slices.
Подготовьте продукты для большого итальянского сэндвича на чиабатте с томатным соусом. Тонкими пластинками нарежьте ветчину, чоризо и салями.
Prepare a large Italian sandwich on ciabatta with tomato sauce. Using a knife, divide the ciabatta lengthwise into two equal parts. Set one of them aside. Coat the other with half the tomato sauce. Distribute the ham slices evenly. Then 2 lettuce leaves, 4 slices of cheese. Next is salami and again 2 lettuce leaves and 4 slices of cheese. Finish with chorizo slices. Spread tomato sauce on top and cover with the remaining half of the ciabatta.
Приготовьте большой итальянский сэндвич на чиабатте с томатным соусом. Чиабатту разделите ножом вдоль на две равные части. Одну из них отложите. Другую смажьте половиной томатного соуса. Равномерно распределите ломтики ветчины. Затем 2 листа салата, 4 пластинки сыра. Далее салями и снова 2 листа салата и 4 пластинки сыра. В завершение уложите ломтики чоризо. Сверху намажьте томатным соусом и накройте оставшейся половиной чиабатты.
Finish off with a large Italian sandwich. Wrap the filled ciabatta in cling film and refrigerate for 2 hours. During this time, you need to turn the ciabatta 5-6 times so that the sandwich is well saturated with tomato sauce.
Завершите приготовление большого итальянского сэндвича. Заверните чиабатту с начинкой в пищевую пленку, уберите в холод на 2 часа. За это время нужно перевернуть чиабатту 5-6 раз, чтобы сэндвич хорошо пропитался томатным соусом.
Cut the ciabatta into portions and serve.
Нарежьте чиабатту на порционные кусочки и подайте к столу.