Prepare all the necessary ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Grind the cookies in a blender and melt the butter. Mix butter and cookie crumbs. Place the base in a springform pan (I have a diameter of 19 cm) with sides, compact it and put it in the refrigerator.
Измельчите печенье в блендере, масло растопите. Смешайте масло и крошку печенья. Выложите основу в разъемную форму (у меня диаметр 19 см) с бортиками, утрамбуйте и уберите в холодильник.
Combine cheese, sugar, eggs and sour cream and stir. Add the cream and beat everything with a blender at the lowest speed or by hand with a whisk. Add starch and vanilla and stir.
Смешайте сыр, сахар, яйца и сметану и перемешивайте. Введите сливки и взбейте все блендером на самых слабых оборотах либо вручную венчиком. Добавьте крахмал и ванилин и перемешайте.
Remove the base from the refrigerator and pour the resulting cream cheese into it. Place the cake in an oven preheated to 130 degrees for 1 hour 30 minutes, then let it cool, but do not remove from the oven: let it cool inside. Then put the cake in the refrigerator overnight.
Достаньте основу из холодильника и влейте в нее получившийся кремчиз. Поставьте торт в разогретую до 130 градусов духовку на 1 час 30 минут, далее дайте остыть, но не доставайте из духовки: пусть остынет внутри. Потом уберите торт на ночь в холодильник.
Prepare caramel separately or use caramel syrup. In the morning, sprinkle the cake with peanuts, pour caramel and enjoy!
Отдельно приготовьте карамель или используйте карамельный сироп. Утром посыпьте торт арахисом, залейте карамелью и наслаждайтесь!
Serve in the morning with tea or coffee.
Подавайте утром к чаю или кофе.