Wash the vegetables and cut them into rings. Preheat the oven to 180 degrees.
Помойте овощи, нарежьте их кольцами. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Place the pyramids on a baking sheet. Place a zucchini ring as the first layer and add salt.
На противень выложите пирамидки. Первым слоем положите кольцо кабачка и посолите.
Place an eggplant ring on top and also add salt. Next is a tomato ring, salt and Herbes de Provence seasoning.
Сверху выложите кольцо баклажана и тоже посолите. Далее кольцо помидора, соль и приправа «Прованские травы».
Distribute the minced meat “hat” over the vegetables and place in the oven for 40 minutes at 180 degrees. 5 minutes before the end, sprinkle with grated cheese.
Распределите по овощам «шапку» из фарша и отправьте на 40 минут в духовку при температуре 180 градусов. За 5 минут до окончания посыпьте тертым сыром.
Serve the zucchini under a cap with vegetable salad.
Подавайте кабачки под шапочкой с овощным салатом.