Prepare all the necessary ingredients. Wash and dry the apples. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Вымойте и обсушите яблоки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Beat eggs with sugar for 7 minutes.
Взбейте яйца с сахаром в течение 7 минут.
Add flour and mix gently or beat with a mixer at the lowest speed.
Добавьте муку и аккуратно перемешайте или взбейте миксером на самой низкой скорости.
Peel the apples and cut them into slices.
Очистите яблоки от кожуры и нарежьте их дольками.
Pour some of the dough into a greased pan, lay out the apples, add a layer of dough, then a layer of apples and the remaining dough on top.
В смазанную маслом форму вылейте часть теста, выложите яблоки, добавьте слой теста, затем слой яблок и сверху оставшееся тесто.
Place the mold in the oven, preheated to 180 degrees, for 40-50 minutes.
Поместите форму в духовку, разогретую до 180 градусов, на 40-50 минут.
If served with sour cream and berries, then a simple charlotte becomes a restaurant dish!
Если подать со сметаной и ягодами, то простая шарлотка становится ресторанным блюдом!