Prepare all the necessary ingredients and utensils. Wash and peel the carrots.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Вымойте и почистите морковь.
Rinse the rice several times until the water runs clear. This is necessary so that the rice is not sticky. Leave the rice in the water.
Промойте рис несколько раз, пока вода после него не станет прозрачной. Это нужно чтобы рис не был клейким. Оставьте рис в воде.
Next, cut the carrots into half rings, the chicken breast into 1x1 cm pieces or whatever your child likes.
Далее нарежьте морковь полукольцами, куриную грудку — кусочками 1х1 см или как больше нравится вашему ребенку.
Pour sunflower oil into a saucepan or small saucepan and fry the carrots over medium heat for 3-5 minutes.
Налейте в сотейник или маленькую кастрюлю подсолнечное масло и обжарьте морковь на среднем огне 3-5 минут.
Add pieces of meat to the carrots, fry for 2 minutes over medium heat, then add 100 ml of water and leave to simmer for 10 minutes.
Добавьте к моркови кусочки мяса, обжарьте 2 минуты также на среднем огне, после добавьте 100 мл воды и оставьте тушиться на 10 минут.
Add another 180-200 ml of water, add seasonings, pour in rice and do not stir it. Also cook on medium heat. Make sure that the water does not drain completely.
Добавьте еще 180-200 мл воды, засыпьте приправы, высыпьте рис и не мешайте его. Также готовьте на среднем огне. Следите, чтобы вода не уходила полностью.
After 15 minutes, when all the water has been absorbed and the rice has swelled, cover the pan with a lid and remove from heat. Let the pilaf brew.
Через 15 минут, когда вся вода впитается, а рис набухнет, накройте кастрюлю крышкой и уберите с огня. Дайте плову настояться.
Serve pilaf with your baby's favorite fresh vegetables.
Подавайте плов с любимыми свежими овощами вашего малыша.