Prepare the lamb. Wash it, remove the veins, cut into cubes. The finer the meat is cut, the faster the pilaf in the pumpkin will cook. Rinse the rice several times under running water until the liquid becomes clear. Steamed rice of any kind is ideal for this pumpkin pilaf. Peel the onion. Cut into small cubes. Remove all seeds from the pumpkin and wash it well. Grind some of the pulp. It will be needed later.
Подготовьте баранину. Промойте ее, удалите прожилки, нарежьте на кубики. Чем мельче будет порезано мясо, тем быстрее приготовится плов в тыкве. Несколько раз прополощите рис под проточной водой, пока жидкость не станет прозрачной. Для этого плова в тыкве идеально подойдет пропаренный рис любого сорта. Очистите от кожуры лук. Нарежьте мелкими кубиками. Уберите все семена из тыквы, хорошо ее промойте. Часть мякоти измельчите. Она понадобится в дальнейшем.
Prepare pilaf in pumpkin with meat. Mix washed rice with meat, pilaf seasoning, dried barberry and a small amount of pumpkin pulp. Add chopped onion. Place everything into the pumpkin and place a clove of garlic in the middle. Pour boiling water over the pilaf. Cover with foil and place in an oven preheated to 220 degrees for 60 minutes.
Приготовьте плов в тыкве с мясом. Перемешайте промытый рис с мясом, приправой для плова, сушеным барбарисом и небольшим количеством тыквенной мякоти. Добавьте нарезанный лук. Переложите все в тыкву, в середине разместите зубчик чеснока. Залейте плов кипятком. Закройте фольгой и отправьте в разогретую до 220 градусов духовку на 60 мин.
You can leave the pilaf in the pumpkin or transfer it to a plate.
Можете оставить плов в тыкве или переложить в тарелку.