Wash the broccoli and boil in boiling salted water for 2-3 minutes. Cool and divide into small florets. Cut the chicken carpaccio into thin slices. Wash tomatoes, lemon, lettuce and arugula and dry on paper towels. Cut blue cheese into cubes. Prepare a wide serving dish.
Брокколи помойте и отварите в кипящей подсоленной воде 2-3 минуты. Остудите и разделите на мелкие соцветия. Карпаччо из курицы нарежьте тонкими пластинками. Помидоры, лимон, салат латук и рукколу помойте и обсушите на бумажных полотенцах. Сыр с плесенью порежьте кубиками. Подготовьте широкое блюдо для подачи.
Assemble the ingredients on a platter. Place lettuce leaves on a wide dish, distribute broccoli florets and slices of chicken carpaccio on it. Cut the tomatoes into thin slices and place them mixed with the chicken on a platter. Sprinkle the chicken and vegetables evenly with arugula leaves.
Соберите продукты на блюде. На широком блюде разложите листья салата латук, на нем распределите соцветия брокколи и пластинки куриного карпаччо. Нарежьте помидоры тонкими кружками и вперемешку с курицей разложите на блюде. Равномерно посыпьте курицу с овощами листочками рукколы.
Make a gas station. Squeeze the juice from half a lemon. Mix it with olive oil, salt and pepper. Pour the dressing over the vegetables and chicken and serve.
Сделайте заправку. Из половины лимона выжмите сок. Смешайте его с оливковым маслом, солью и перцем. Полейте заправкой разложенные овощи с курицей и подайте к столу.
Serve the chicken carpaccio with vegetables and arrange the blue cheese cubes on a platter.
Подавайте карпаччо из курицы с овощами, разложив на блюде кубики сыра с голубой плесенью.