Peel the onions and cut into cubes. Wash the bell pepper, tomato and chicken fillet and cut into small cubes. Cut the cheese into thin slices. Chop the greens.
Репчатый лук очистите и нарежьте кубиками. Болгарский перец, помидор и куриное филе промойте и нарежьте небольшими кубиками. Сыр нарежьте тонкими пластинками. Зелень измельчите.
Fry chopped onions in olive oil until golden brown and add pepper and tomato to it. Then add the chicken pieces to the pan. Fry for 10 -15 minutes.
Обжарьте измельченный репчатый лук на оливковом масле до золотистого цвета и высыпьте к нему перец и помидор. Затем добавьте на сковородку кусочки куриного филе. Жарьте 10 -15 минут.
Place the fried chicken fillet with vegetables on a tortilla greased with garlic sauce, leaving half of the tortilla free. Place slices of cheese on top of the filling and fold the tortilla in half. Fry the tortilla in a dry frying pan over medium heat for 1 minute until the cheese inside melts. Sprinkle the finished dish with chopped green onions and parsley.
На смазанную чесночным соусом лепешку выложите обжаренное с овощами куриное филе, так чтоб половина тортильи осталась свободной. Сверху на начинку положите ломтики сыра и сложите тортилью пополам. Обжарьте лепешку на сухой сковороде 1 минуту на среднем огне, чтоб сыр внутри расплавился. Посыпьте готовое блюдо рубленным зеленом луком и петрушкой.
Before serving, you can cut the flatbreads in half to make portioned triangles, or leave them whole. Quesadillas go great with ketchup.
Перед подачей можете нарезать лепешки пополам, чтоб получились порционные треугольники, либо оставьте их целыми. Кесадилья прекрасно сочетается с кетчупом.