Wash and clean the mushrooms. If necessary, cut into smaller pieces.
Грибы промойте, почистите. Если это необходимо, разрежьте на более мелкие кусочки.
Pour hot water over the mushrooms, add citric acid and put on fire. After boiling, boil for 5 minutes over low heat. Place the boiled mushrooms in a colander, let them drain and rinse with warm water.
Залейте грибы горячей водой, добавьте лимонную кислоту и поставьте на огонь. После закипания отварите в течение 5 минут на маленьком огне. Откиньте отваренные грибы на дуршлаг, дайте им стечь и ополосните теплой водой.
Place the boiled mushrooms in a saucepan, add salt, black and allspice peas, and bay leaf. Pour in a small amount of water to completely cover the mushrooms. Cover with a lid, bring to a boil and cook for 10 minutes. Let it sit for 10 minutes, remove with a slotted spoon, and let the liquid drain.
Переложите отваренные грибы в кастрюлю, добавьте соль, горошины черного и душистого перца, лавровый лист. Залейте небольшим количеством воды так, чтобы полностью покрыть грибы. Накройте крышкой, доведите до кипения и варите 10 минут. Дайте настояться минут 10, извлеките шумовкой, дайте стечь жидкости.
Mushrooms are called plant meat. Therefore, you can serve them, like meat, with your favorite side dish (potatoes, rice, buckwheat). You can decorate to your liking: green onions, a slice of lemon, a sprig of basil.
Грибы называют растительным мясом. Поэтому вы можете подавать их, как и мясо, с любимым гарниром (картофелем, рисом, гречкой). Можете украсить по своему вкусу: зеленым луком, долькой лимона, веточкой базилика.