In order for the filling to hold its shape better, place the marshmallows in a plate in advance and let them dry a little. Lightly dried marshmallows will not ooze out of the cookies.
Для того чтобы начинка лучше держала форму, выложите зефир заранее в тарелку и дайте ему немного подсохнуть. Слегка подсушенный маршмеллоу не будет вытекать из печенья.
Place cookies on the microwave rack in a single layer. It is advisable to use round shaped cookies. Place one marshmallow round in the middle of each cookie, flat side down.
Выложите на подставку микроволновки печенье в один слой. Желательно использовать печенье круглой формы. На середину каждого печенья выложите по одному цилиндрику маршмеллоу плоской стороной вниз.
Heat until the filling puffs up and becomes soft and sticky. Open the microwave and cover with a second layer of cookies. Do this quickly before the filling cools down. Select the microwave mode for your specific case. It depends on the size of the cookies and marshmallow pieces.
Разогрейте до того момента, когда начинка вздуется и станет мягкой и липкой. Откройте микроволновку, накройте вторым слоем печенья. Делайте это быстро, пока начинка не остыла. Режим микроволновки подбирайте для вашего конкретного случая. Он зависит от размера печенья и кусочков маршмеллоу.
Serve cookies with tea or coffee, decorating as you wish: with chocolate, icing or sprinkles with colorful sprinkles.
Подавайте печенье к чаю или кофе, украсив по своему желанию: шоколадом, глазурью или посыпав разноцветной посыпкой.