Cut the carrots into strips. Clean the meat from veins and chop into small cubes. Mix the spices well in a bowl until smooth. Rinse the rice in cold water to remove starch.
Нарежьте соломкой морковь. Мясо очистите от прожилок и порубите небольшими кубиками. Хорошо перемешайте в миске специи до однородности. Рис промойте в холодной воде от крахмала.
Make the base for the pilaf in the sleeve. Heat the oil well in a frying pan and fry the pork in it until a crust forms. Mix the prepared meat with rice, carrots and seasonings.
Сделайте основу для плова в рукаве. В сковороде хорошо разогрейте масло, обжарьте на нем свинину до образования корочки. Смешайте готовое мясо с рисом, морковью и приправами.
Place the prepared mixture of rice, meat, carrots and seasonings in a baking sleeve. Place a whole onion and garlic there. Add water and tie the bag well on both sides. Place the pilaf in the sleeve in the oven preheated to 170 degrees. After 45-50 minutes, cut the sleeve and leave in the oven for another 10 minutes.
Подготовленную смесь из риса, мяса, моркови и приправ выложите в рукав для запекания. Туда же положите целую луковицу, чеснок. Добавьте воду и хорошо завяжите пакет с обеих сторон. Отправьте плов в рукаве в духовку, разогретую до 170 градусов. Через 45-50 минут разрежьте рукав и оставьте в духовке еще на 10 минут.
To serve, use the heads of garlic from the pilaf.
Для подачи используйте головки чеснока из плова.