Rinse the beets before cooking. Peel the garlic.
Свеклу промойте перед варкой. Чеснок очистите.
Boil the beets until tender. Peel and grate on a fine grater. Then, using a garlic press, chop the garlic and add to the grated beets.
Отварите свеклу до готовности. Очистите и натрите на мелкой терке. Затем с помощью чесночного пресса измельчите чеснок, добавьте к тертой свекле.
Season the salad with mayonnaise. Add salt and pepper to taste, mix well. Carefully place on a plate and garnish with fresh herbs.
Заправьте салат майонезом. Посолите и поперчите по вкусу, хорошенько перемешайте. Аккуратно выложите на тарелку и украсьте свежей зеленью.
To serve, you can use slices of dark bread, slices of pickled cucumber, and parsley.
Для подачи можно использовать ломтики темного хлеба, кусочки соленого огурца, зелень петрушки.