Measure out the amount of ingredients needed for the recipe. Brew strong coffee without sugar.
Отмерьте необходимое для рецепта количество продуктов. Заварите крепкий кофе без сахара.
Take the eggs and separate the whites from the yolks. Set the whites aside for now. Add sugar to the yolks and beat until white.
Возьмите яйца и отделите белки от желтков. Белки пока отложите в строну. К желткам добавьте сахар и взбивайте до побеления.
Add Mascarpone cheese to the resulting mass of yolks and sugar and stir until smooth.
В полученную массу из желтков и сахара добавьте сыр Маскарпоне и перемешайте до однородной консистенции.
Add a pinch of salt to the whites and beat with a mixer for 5 minutes. Mix the whites with the yolks and cheese. Next, soak the Savoyardi cookies in the cooled coffee and place them on the bottom of the mold. Spread half the cream on top of the cookie layer. So make two layers and put it in the refrigerator for 8-10 hours. Sprinkle cocoa on top before serving.
В белки добавьте щепотку соли и взбивайте миксером 5 минут. Перемешайте белки с желтками и сыром. Далее промочите печенье Савоярди в остывшем кофе и выложите на дно формы. Сверху на слой печенья намажьте половину крема. Так сделайте два слоя и уберите в холодильник на 8-10 часов. Перед подачей посыпьте сверху какао.
When serving, cut the tiramisu into portions. If you wish, you can decorate the dessert with fresh berries or a mint leaf.
При подаче нарежьте тирамису на порционные кусочки. При желании можете украсть десерт свежими ягодами или листиком мяты.