Soak the beans in water 8 hours before cooking. Cut the onion into cubes. Chop walnuts, cilantro and garlic. Place all ingredients in a visible place.
Замочите фасоль в воде за 8 часов до начала приготовления блюда. Нарежьте лук кубиками. Измельчите грецкие орехи, кинзу и чеснок. Выложите все ингредиенты на видное место.
Cook the beans. Cover the beans with clean water and cook for an hour.
Приготовьте фасоль. Залейте фасоль чистой водой и варите в течение часа.
Prepare the roast. Fry the onion in vegetable oil until golden brown. Add tomato sauce and some water. Stir.
Приготовьте зажарку. Обжарьте лук на растительном масле до золотистой корочки. Добавьте томатный соус и немного воды. Перемешайте.
Make a lobby. Add beans, garlic, suneli hops. Mix everything and simmer covered for 30 minutes over low heat.
Сделайте лобио. Добавьте фасоль, чеснок, хмели сунели. Все перемешайте и тушите под крышкой в течение 30 минут на медленном огне.
Season the finished dish with pepper and salt to taste.
Готовое блюдо поперчите и посолите по вкусу.
Garnish the finished dish with nuts and cilantro.
Готовое блюдо украсьте орехами и кинзой.