Grind the cottage cheese with sugar. Peel the bananas. Butter should be at room temperature.
Творог перетрите с сахаром. Бананы очистите от кожуры. Сливочное масло должно быть комнатной температуры.
Beat softened butter, sour cream, vanilla sugar, egg, sugar and a pinch of salt with a mixer until the sugar dissolves. Add flour gradually, stirring constantly. Then knead the dough with your hands and leave in the refrigerator for 30 minutes.
Размягченное сливочное масло, сметану, ванильный сахар, яйцо, сахар и щепотку соли взбейте миксером, чтоб сахар растворился. Поэтапно добавляйте муку, постоянно перемешивая. Затем вымесите тесто руками и оставьте в холодильнике на 30 минут.
Now prepare the filling: mash the banana with a fork, add cottage cheese, pureed with sugar, vanilla sugar to the bowl and mix well.
Теперь подготовьте начинку: банан разомните вилкой, добавьте в миску протертый с сахаром творог, ванильный сахар и хорошенько перемешайте.
Divide the dough into small portioned balls and roll into flat cakes 3 mm thick. Place the filling in the middle and lightly mold the edges, like a dumpling.
Тесто разделите на небольшие порционные шарики и раскатайте в лепешечки толщиной 3 мм. В середину выложите начинку и слегка слепите края, как у вареника.
Place parchment paper on a baking sheet and place the juices. Place them in a preheated oven for 30 minutes at 180°C.
На противень постелите пергамент и выложите сочники. Отправьте их в разогретую духовку на 30 минут при температуре 180°С.
When serving, you can decorate the juices with coconut, powdered sugar or grated chocolate.
При подаче можете украсить сочники кокосовой стружкой, сахарной пудрой или тертым шоколадом.