Thaw frozen berries in advance. Sift the flour.
Замороженные ягоды заранее разморозьте. Просейте муку.
Mix cottage cheese with milk, sugar, vegetable oil and baking powder. Add flour and knead the dough so that it does not stick to your hands. Roll out the dough into a round layer and cover the mold with it, the sides should be high.
Творог смешайте с молоком, сахаром, растительным маслом и разрыхлителем. Добавьте муку и замесите тесто, чтоб оно не липло к рукам. Раскатайте тесто в круглый пласт и покройте им форму, бортики должны быть высокими.
To fill, thoroughly mix sour cream, eggs, sugar, vanilla sugar, starch. Fill the form with the dough with this mass, almost to the brim, add the berries. Place in an oven preheated to 180°C for about 30-40 minutes.
Для заливки тщательно перемешайте сметану, яйца, сахар, ванильный сахар, крахмал. Заполните форму с тестом этой массой, практически до краев, добавьте ягоды. Отправьте в разогретую до 180°C духовку примерно на 30-40 минут.
Cool before serving, cut into portions, and decorate with powdered sugar or grated chocolate.
Перед подачей остудите, нарежьте на порционные кусочки, можете украсить сахарной пудрой или тертым шоколадом.