Prepare all ingredients. Sift the flour.
Подготовьте все ингредиенты. Муку просейте.
Beat the eggs and sugar a little with a fork until smooth. Add coconut flakes and stir. Mix baking powder with flour and add to other ingredients. Mix well and place in the refrigerator for 20-30 minutes.
Яйца и сахар немного взбейте вилкой до однородности. Добавьте кокосовую стружку и перемешайте. Разрыхлитель смешайте с мукой и добавьте к остальным ингредиентам. Хорошенько перемешайте и отправьте на 20-30 минут в холодильник.
Cover a baking sheet with foil or parchment paper and grease with vegetable oil. Place gingerbread cookies of any shape on it, the easiest way is round ones. To prevent the dough from sticking to your hands, periodically moisten them with water. Now place the gingerbreads in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Противень застелите фольгой или пергаментной бумагой, смажьте растительным маслом. Выложить на него пряники любой формы, проще всего круглые. Чтобы тесто не липло к рукам, периодически смачивайте их водой. Теперь отправьте пряники на 30 минут в разогретую до 180°C духовку.
Serve gingerbread with hot tea, milk, cocoa, you can also offer jam or condensed milk for gingerbread.
Подавайте пряники с горячим чаем, молоком, какао, также можно предложить к пряникам варенье или сгущенное молоко.