Boil wheat noodles for 3-5 minutes. Cut the chicken fillet into medium strips. Cut dried nori seaweed into strips. Peel ginger, garlic and carrots. Cut the tofu cheese into small cubes.
Отварите пшеничную лапшу 3-5 минут. Куриное филе нарежьте средней соломкой. Сушеные водоросли нори нарезать соломкой. Имбирь, чеснок и морковь очистить. Сыр тофу нарежьте небольшими кубиками.
Chop the ginger and garlic and fry in a frying pan for 2-3 minutes. Add chicken fillet and fry for 5-7 minutes. Boil water, add broth seasoning, and then miso paste, stir, simmer for a couple of minutes. Cut the carrots into small strips and the onion into cubes.
Имбирь и чеснок измельчите и обжарьте на сковороде 2-3 минуты. Добавьте куриное филе и жарьте 5-7 минут. Вскипятите воду, добавьте туда приправу для бульона, а затем мисо-пасту, перемешайте, проварите пару минут. Морковь нарежьте некрупной соломкой, лук кубиками.
Add onions and carrots to the fried chicken fillet and pour soy sauce. Simmer until done. Place the noodles and chicken with vegetables in a deep plate and sprinkle chopped nori on top. Pour miso broth over everything and add tofu cubes and green onions.
К обжаренному куриному филе добавьте лук и морковь и залейте соевым соусом. Протушите до готовности. Выложите лапшу и курицу с овощами в глубокую тарелку и сверху посыпьте нарезанными соломкой нори. Залейте все мисо-бульоном и добавьте кубики тофу и зеленый лук.
When serving, the soup can be sprinkled with roasted sesame seeds. Traditionally, the Japanese serve boiled rice and small snacks with miso soup.
При подаче суп можно присыпать обжаренными семечкам кунжута. Традиционно японцы подают к мисо-супу отварной рис и небольшие закуски.