Clean the fish and wash it with running water, wipe dry with a paper towel outside and inside. Peel the onion and garlic.
Рыбу почистите и помойте проточной водой, протрите насухо бумажным полотенцем снаружи и изнутри. Лук, чеснок очистите.
Cut the onion and lemon into half rings. Chop the garlic using a garlic press.
Нарежьте лук и лимон полукольцами. Чеснок измельчите с помощью чесночного пресса.
Make 5-6 transverse cuts on the fish. Salt and pepper to taste, coat the fish with mayonnaise outside and inside. Insert lemon slices into the cuts. Place onion, garlic, parsley and a couple of lemon slices inside the fish. Leave to marinate for 10-15 minutes.
На рыбе сделайте 5-6 поперечных надрезов. Посолите, поперчите по вкусу, обмажьте рыбу майонезом снаружи и изнутри. Вставьте кусочки лимона в надрезы. Лук, чеснок, петрушку и пару кусочков лимона вложите во внутрь рыбы. Оставьте на 10-15 минут мариноваться.
Bake the carp on the grill for 15-20 minutes, depending on the heat temperature and the size of the carp. Turn the fish on the grill approximately every 4 minutes.
Запекайте карпа на мангале 15-20 минут в зависимости от температуры жара и размера карпа. Переворачивайте рыбу на мангале примерно каждые 4 минуты.
Serve grilled carp with fresh vegetables and your favorite side dish.
Подавайте жаренного на гриле карпа со свежими овощами и любимым гарниром.