Prepare all the necessary products. Wash the lettuce leaves and dry with paper towels. Remove the processed cheese slices from the film (packaging).
Подготовьте все необходимые продукты. Листья салата обмойте и обсушите бумажными полотенцами. Пластинки плавленого сыра освободите от пленочки (упаковки).
Cut the buns lengthwise into two pieces. Cut the ham into slices. Cut the gherkins lengthwise into thin slices. In a preheated frying pan, greased with a small amount of vegetable oil, place the buns, cut side down, and fry until lightly golden.
Разрежьте булочки вдоль на две части. Ветчину нарежьте кружочками. Корнишоны разрежьте вдоль тонкими ломтиками. На разогретую сковороду, смазанную небольшим количеством растительного масла, выложите булочки срезом вниз и обжарьте до легкой золотистости.
Fry the ham on both sides over medium heat. Grease the inner toasted parts of the buns with mayonnaise.
Ветчину обжарьте с двух сторон на среднем огне. Внутренние поджаренные части булочек смажьте майонезом.
Place lettuce leaves on mayonnaise. Place the fried ham on the salad and a slice of cheese on it.
На майонез выложите листья салата. На салат положите обжаренную ветчину, а на нее — пластинку сыра.
Then add the gherkin slices over the cheese and cover with the top of the bun. The hamburger is ready!
Затем на сыр добавьте ломтики корнишонов и накройте верхней частью булочки. Гамбургер готов!
For a beautiful presentation, you can decorate the hamburger with a slice of ham, rolled into a tube and secured with a toothpick on the top of the burger. This dish goes well with French fries.
Для красивой подачи можно украсить гамбургер ломтиком ветчины, свернутой в трубочку и зафиксированной зубочисткой на верхушке бургера.Такое блюдо прекрасно сочетается с картошкой фри.