Cut the sausages in half. Wash the egg. For serving, wash and finely chop the dill. Grate the cheese. Prepare a pan and serving plate.
Разрежьте сосиски пополам. Яйцо помойте. Укроп для подачи помойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Подготовьте сковороду и тарелку для подачи.
Prepare the pita bread. Cut the pita bread into long strips as wide as half the sausage. Mix sour cream and mustard in a container, coat all the lavash pieces on one side with this sauce.
Подготовьте лаваш. Разрежьте лаваш на длинные полоски шириной, которая равна длине половины сосиски. Смешайте в емкости сметану и горчицу, промажьте этим соусом все заготовки из лаваша с одной стороны.
Wrap and fry the sausages. Place each sausage on pita bread with sour cream and mustard sauce, wrap the sausages in pita bread with the sauce inside. Beat the egg with milk and salt in a bowl. Heat sunflower oil in a frying pan. Dip the sausages in pita bread into the egg-milk mixture and fry until bright golden brown on all sides.
Заверните и обжарьте сосиски. Положите каждую сосиску на лаваш со сметанно-горчичным соусом, заверните сосиски в лаваш соусом внутрь. Взбейте в миске яйцо с молоком и солью. Разогрейте на сковороде подсолнечное масло. Окунайте сосиски в лаваше в яично-молочную смесь и жарьте до яркой золотистой корочки со всех сторон.
Place hot sausages on a serving plate and sprinkle with grated cheese and chopped dill. Sausages in lavash with sour cream and mustard sauce are well suited for serving with light beer.
Выложите горячие сосиски на сервировочную тарелку, посыпьте тертым сыром и нарезанным укропом. Сосиски в лаваше со сметанно-горчичным соусом хорошо подойдут для подачи со светлым пивом.