Peel and seed the pumpkin, cut into small pieces and place in a baking dish. Bake in the oven at 180 degrees for 10-15 minutes until soft. Wash the chicken eggs. Heat the milk to 35-38 degrees, pour it over the corn flakes and leave for 10 minutes. Wash strawberries to serve. Prepare a whisk, blender and electric waffle iron.
Очистите тыкву от кожуры и семян, разрежьте на небольшие куски и переложите в форму для запекания. Запеките в духовке при температуре 180 градусов 10-15 минут до мягкости. Вымойте куриные яйца. Подогрейте молоко до 35-38 градусов, залейте им кукурузные хлопья и оставьте на 10 минут. Помойте клубнику для подачи. Приготовьте венчик, блендер и электрическую вафельницу.
Peel and seed the pumpkin, cut into small pieces and place in a baking dish. Bake in the oven at 180 degrees for 10-15 minutes until soft. Wash the chicken eggs. Heat the milk to 35-38 degrees, pour it over the corn flakes and leave for 10 minutes. Wash strawberries to serve. Prepare a whisk, blender and electric waffle iron.
Очистите тыкву от кожуры и семян, разрежьте на небольшие куски и переложите в форму для запекания. Запеките в духовке при температуре 180 градусов 10-15 минут до мягкости. Вымойте куриные яйца. Подогрейте молоко до 35-38 градусов, залейте им кукурузные хлопья и оставьте на 10 минут. Помойте клубнику для подачи. Приготовьте венчик, блендер и электрическую вафельницу.
Make the waffle batter. Add corn flakes soaked in milk to the pumpkin puree with eggs, stir and start adding flour, stirring constantly. Mix until all ingredients are combined and the batter has an even texture, slightly less thick than pancake batter.
Сделайте тесто для вафель. В тыквенное пюре с яйцами переложите замоченные в молоке кукурузные хлопья, перемешайте и начните всыпать муку, постоянно размешивая. Мешайте, пока все ингредиенты не соединятся, и тесто не приобретет равномерную структуру, чуть менее густую, чем тесто для оладий.
Prepare the waffles. Preheat an electric waffle iron and coat both halves with sunflower oil using a silicone brush. Place 1.5-2 tbsp into the waffle iron. l. batter and bake each waffle for about 4-5 minutes until golden brown and edges are crispy.
Приготовьте вафли. Разогрейте электрическую вафельницу, промажьте с помощью силиконовой кисточки обе ее половинки подсолнечным маслом. Выкладывайте в вафельницу по 1,5-2 ст. л. теста и пеките каждую вафлю около 4-5 минут, пока она не станет золотистой, а края — хрустящими.
Place a serving of corn pumpkin waffles on a plate and top with whipped cream, fresh strawberries and raspberries.
Разложите порцию кукурузно-тыквенных вафель на тарелке, украсьте их взбитыми сливками, свежей клубникой и малиной.