Wash the eggs, separate the yolks from the whites. Place the anchovy fillets in a sieve to drain excess oil, then chop finely. Wash the lemon, cut it in half, squeeze the juice out of half the lemon. Grate the cheese on a fine grater. Prepare a whisk or mixer with a special whisk attachment.
Помойте яйца, отделите желтки от белков. Филе анчоусов откиньте на сито, чтобы стекло лишнее масло, затем мелко порежьте. Лимон помойте, разрежьте пополам, из половинки лимона выжмите сок. Натрите сыр на мелкой терке. Приготовьте венчик или миксер со специальной насадкой для взбивания.
Beat the yolks with mustard. Pour the egg yolks into a convenient container, add mustard and lemon juice to them, then beat with a whisk until a thick, non-falling mass. Start adding olive oil a little at a time and continue whisking until the sauce thickens and resembles mayonnaise.
Взбейте желтки с горчицей. Влейте яичные желтки в удобную емкость, добавьте к ним горчицу и лимонный сок, затем взбейте венчиком до густой неопадающей массы. Начните понемногу добавлять оливковое масло и продолжайте взбивать, пока соус не загустеет и не станет похож на майонез.
Season the sauce. Stirring slowly with a whisk, add chopped anchovy fillets, Worcestershire and Tabasco sauces to the sauce. Finally add grated Parmesan and mix well. Place the sauce in the refrigerator for 20-30 minutes.
Заправьте соус. Медленно помешивая венчиком, добавьте в соус нарезанное филе анчоусов, соусы вустерский и табаско. В конце добавьте тертый пармезан и хорошо перемешайте. Поставьте соус в холодильник на 20-30 минут.
Pour the Dijon mustard sauce into a glass saucepan and serve with the salad.
Перелейте соус с дижонской горчицей в стеклянную соусницу и подайте к салату.