Divide the broccoli into florets, remove the leaves, and rinse under running water. Peel the onion and chop finely. Grate the cheese on a medium grater. Prepare the blender. Grease a baking sheet with vegetable oil. Turn on the oven to 200 degrees.
Брокколи разделите на соцветия, удалите листочки, промойте под проточной водой. Репчатый лук очистите, мелко нарубите. Сыр натрите на средней терке. Приготовьте блендер. Противень смажьте растительным маслом. Включите духовку на 200 градусов.
Boil the cabbage. Place the broccoli in a saucepan, add water, add salt, bring to a light boil, and cook for 6-7 minutes. Then drain the liquid through a colander and cool with cold water.
Отварите капусту. В кастрюлю выложите брокколи, залейте водой, посолите, доведите до легкого кипения, отваривайте 6-7 минут. Затем слейте жидкость через дуршлаг, остудите холодной водой.
Bake the cutlets. Grind the cabbage inflorescences using a blender. Add onion, breadcrumbs, cheese to the puree, beat in the egg. Season with salt and pepper. Mix the ingredients thoroughly and form into patties. Place them on a baking sheet and place in the oven for 20-25 minutes until a light golden crust forms.
Запеките котлетки. Соцветия капусты измельчите при помощи блендера. Добавьте к пюре лук, панировочные сухари, сыр, вбейте яйцо. Приправьте солью и перцем. Тщательно перемешайте продукты и сформируйте котлетки. Выложите их на противень, отправьте в духовку на 20-25 минут до образования легкой золотистой корочки.
Cool the broccoli cutlets a little and transfer to a lunchbox. Top with sour cream sauce.
Котлетки из брокколи немного остудите, переложите в ланчбокс. Сверху полейте сметанным соусом.