Thaw the strawberries. Preheat the oven to 180 degrees. Cool the cream in the freezer. Wash and dry banana and berries for decoration
Разморозьте клубнику. Разогрейте духовку до 180 градусов. Сливки охладите в моорозильной камере. Помойте и обсушите банан и ягоды для украшения
For the dough, add sugar, salt and vanillin to raw eggs.
Для теста к сырым яйцам добавьте сахар, соль и ванилин.
Beat everything with a mixer until a fluffy light mass. Add the flour sifted with baking powder in parts, mixing it well with a spoon each time.
Взбейте все миксером до пышной светлой массы. Частями всыпьте просеянную с разрыхлителем муку, каждый раз хорошо вмешивая ее ложкой.
Pour the dough into the mold, bake for 35-40 minutes in an oven preheated to 180 degrees
В форму залейте тесто, выпекайте 35-40 минут в разогретой до 180 градусов духовке
Cool the sponge cake and cut it in half horizontally into two layers.
Остудите бисквит и разрежьте его пополам по горизонтали на два коржа.
Prepare the cream: mix the cream with powdered sugar and beat with a mixer until thick foam. Add curd cheese and beat the mixture again.
Приготовьте крем: смешайте сливки с сахарной пудрой и взбейте миксером до густой пены. Добавьте творожный сыр и взбейте массу еще раз.
Prepare the filling: defrost the strawberries, place them in a ladle and add sugar to them. Warm the berries over low heat until the sugar dissolves. Once the sugar has dissolved, remove from heat. Using a fork, mash the strawberries until fairly large pieces remain.
Приготовьте начинку: клубнику разморозьте, выложите в ковш и добавьте к ней сахар. На малом огне прогрейте ягоду, чтобы растворился сахар. Как только сахар растворился, снимите с огня. С помощью вилки разомните клубнику так, чтобы оставались достаточно крупные кусочки.
Peel the banana and cut into small cubes. Mix banana with strawberries.
Банан очистите от кожуры и разрежьте на мелкие кубики. Смешайте банан с клубникой.
Assemble the cake: brush the first layer with cream and place the filling on it.
Соберите торт: смажьте первый корж кремом, выложите на него начинку.
Place the second cake layer on top and cover with cream again. Decorate the cake with blueberries and figs.
Накройте сверху вторым коржом и снова покройте кремом. Украсьте торт голубикой и инжиром.