Separate the yolks from the whites. Finely chop the garlic, chop the bacon.
Отделите желтки от белков. Мелко нарубите чеснок, нарежьте бекон.
Boil the spaghetti until half cooked.
Спагетти отварите до полуготовности.
In a separate bowl, combine cream, yolks and cheese, mix well.
В отдельной миске смешайте сливки, желтки и сыр, хорошо перемешайте.
In a preheated frying pan, fry the chopped bacon and garlic until golden brown.
На разогретой сковороде обжарьте нарезанные бекон и чеснок до золотистого цвета.
Add cooked spaghetti to the fried bacon.
К обжаренному бекону добавьте готовые спагетти.
Pour the sauce on top and stir gently.
Влейте сверху соус и аккуратно перемешайте.
Keep on the stove for no more than 2 minutes, stirring.
Держите на плите не более 2 минут, помешивая.
Place on a plate and sprinkle with grated hard cheese!
Положите на тарелку и посыпьте натертым твердым сыром!